Klinikken

Velkommen i rolige og rare omgivelser.

Klinikken er beliggende i stueplan i Jyllandsgården i Frederiksgade, 8000 Århus C. Få minutters gang fra rådhuset, musikhuset, Aros, gågaden og busgaden.

Hos os er kvalitet noget helt centralt og klinikkens tandlæger benytter altid det bedste udstyr, lige fra digital røntgen til sterilisation.På klinikken har vi ydermere to specialister, nemlig en kirurg samt en ortodontist.

Det betyder også, at vi kan stå inde for såvel den æstetiske som den funktionelle og materielle kvalitet af kroner, broer og implantater.

Klinikken opdateres løbende med det mest moderne udstyr, ligesom tandlægerenes faglige kompetancer konstant udvikles.

Klinikkens mål er at yde tandpleje af højeste kvalitet, med patienternes ønsker og behov i centrum.            En venlig atmosfære, lydhørhed og en høj grad af empati hos hele personalet er med til at sikre dig en god oplevelse.

Med et højt fagligt niveau, fokus på service og løbende efteruddannelse, ønsker vi at sikre vores patienter den bedst tænkelige behandling.


Tandlægerne i Jyllandsgaarden v/ Hanne Sloth Møller

Frederiksgade 72, 8000 Århus C. tlf. 86120304 fax. 86122555, e-mail: mail@hannemoeller.dk

Velkommen         Klinikken         Personale         Behandlinger         Priser         Tidsbestilling         Praktisk info